Bouwontwerp.com

Sinds 2003 een onafhankelijk bouwkundig advies-, teken- en ontwerpbureau. Naast veel opdrachten in de particuliere sector werken we ook voor de zakelijke markt (zoals architecten, projectontwikkelaars en aannemers).

 

We verzorgen professioneel bouwkundig tekenwerk en bouwkundig advies in alle fases van een bouwtraject. Dit betekent onder andere het aanvragen van offertes, het coördineren van een bouwkostenraming, bestekken, statische berekeningen, en uiteraard het verzorgen van een omgevingsvergunning. Door jarenlange ervaring coördineren wij uw bouwproject tot in detail, met uw visie als ons uitgangspunt. Bij bouwontwerp.com zijn uw belangen in vertrouwde handen.

Op al de opdrachten van BOUWONTWERP.COM is 'De Nieuwe Regeling 2011: rechtsverhouding opdrachtgever - architect, ingenieur en adviseur DNR 2011' van toepassing. Op verzoek sturen wij onze opdrachtgever een exemplaar van de DNR 2011 toe.

Werkwijze

Er wordt geïnventariseerd welke diensten (per fasering) relevant zijn voor een bepaalde opdracht. Wij kennen de wegen die leiden naar een optimaal resultaat en begeleiden uw bouw tot in detail.